Dolar 32,3341
Euro 35,1806
Altın 2.244,90
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Windows 10’da GodMode Nasıl Aktif Edilir

Windows 10’da GodMode sistemde bulunan yönetimsel araçların kısayollarını sunmaktadır

Windows 10’da GodMode Nasıl Aktif Edilir
15 Haziran 2017 15:13
1.072
A+
A-

Windows 10 kullanıyorsanız, bilgisayarınızda var olan uygulamaları, oyunları ve Windows üzerinde işlem sağlayacağınız tüm ayarlamaları tek bir pencere üzerinden görmek istiyorsunuzdur. Bütün bu yönetimsel işlemlerin tek bir pencereden sağlanabilmesi mümkün ancak bunun için oldukça kısa ve basit bir işlem sağlamanız gerekiyor. Windows 7 ve üzeri bütün işletim sistemlerinde, Türkçe tercümesi Tanrı Modu olan ve orijinal adı ‘GodMode olan bir özellik bulunmaktadır. Bu özelliği aktif etmeniz durumunda tüm uygulamalarınızı, ayarlarınızı tek bir pencere üzerinden yönetebiliyorsunuz. Bu özelliği etkin olarak kullanabilmek için aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.

Masaüstünde boş bir alana mouse ile sağ tıkladıktan sonra açılan menüden sırasıyla Yeni → Klasör menülerine tıklıyoruz.

Windows 10 da GodMode Nasıl Aktif Edilir yeni klasör oluşturma

Bir sonraki adımda oluşturduğumuz klasörde isim değişliği yapıyoruz, isim olarak GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}’ kodunu kopyalayıp yapıştırıyoruz ve sonra Enter’a basıyoruz.

Windows 10 da GodMode Nasıl Aktif Edilir klasöre isim verme

GodMode menüsü simgesi masaüstünüzde oluşacak. GodMode aktif etme işleminden sonra artık bilgisayarınızdaki tüm yönetimsel araçları bir pencerede microsoft windows kullanıcıları için bir arada hizmetinizi sunuyor.

Windows 10 da GodMode Nasıl Aktif Edilir ekran görüntüsü
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.