Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 14°C

Toplu Taşıma Uygulaması TRAFI Çevrimdışı Kullanılabiliyor

TRAFI çevrimdışı özelliğine kavuştu. Çevrimdışı özelliğiyle birlikte artık internet bağlantısı olmadan da TRAFI’den yararlanmak mümkün.

Toplu Taşıma Uygulaması TRAFI Çevrimdışı Kullanılabiliyor
13 Mart 2016 17:00
707
A+
A-

TRAFI’yi daha önce duymayanlar için uygulamadan kısaca bahsedelim.

iOS, Android ve web platformlarında çalışan uygulama Türkiye’de şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa için toplu taşıma bilgileri sağlıyor.

Kullanıcı bunun için bulunduğu noktadan gitmek istediği mevkiyi seçiyor ve uygulama metro, metrobüs, minibüs, otobüs ve vapur dahil tüm toplu taşıma alternatiflerini saatleriyle birlikte listeliyor.

Yeni çevrimdışı modla birlikteyse tüm bunlar internete erişimin olmadığı durumlarda da sağlanıyor.

Toplu taşıma saatleri için sürekli olarak veri harcamaya ihtiyaç duymayan uygulama, hareket saatlerinin sıkıştırılmış formatını cihaza indiriyor ve bu da uygulamanın örneğin yeraltında, metrodayken bile çalışacağı anlamına geliyor.

Android uygulamasına erişmek için tıklayınız

sadecedestek Toplu taşıma uygulaması TRAFI’ye çevrimdışı desteği
YORUMLAR

  1. Ahmet dedi ki:

    Çok yararlı bir uygulama ulaşım ve güzergahlar hakkında detaylı bilgi veriyor. Mesafe, altarnatif araç bilgisi ve ücret bilgilerini veriyor.