Dolar 32,3679
Euro 35,1021
Altın 2.325,03
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Kolay Kızılcık Şurubu

Kızılcığın yapımı oldukça basit olan şurubu, hafif ekşi & iç ferahlatıcı tadıyla oldukça lezzetli bir içecek. Vücut direncini arttıran ve antioksidan etkisiyle vücuda oldukça faydalı olan bu meyveyi, gerek içecek şeklinde, gerekse meyve olarak tüketmekte fayda var.

Kolay Kızılcık Şurubu
18 Ağustos 2015 10:19
1.349
A+
A-

Kızılcık Şurubu için Malzemeler
500 gram kızılcık
10 yemek kaşığı şeker
4 bardak su

Kızılcık Şurubu Hazırlanışı
Kızılcıkları yıkayarak ayıklayın. Derin bir kapta tahta kaşıkla ezin. Suyunu yine bir kaba süzün. 4 bardak suda şekeri eritip kızılcık suyunu ilave edin.

Tülbentten süzüp sürahilere doldurup ağızlarını sıkıca kapatın ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra istediğiniz şekilde tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Kolay Kızılcık Şurubu
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.